Amenajare dormitor matrimonial

Inca de cand suntem copii, am stiut, instinctual poate, sa ne organizm camera in care locuim, aducand in prim plan preocuparile noastre de moment, si prezentand la loc de cinste pasiunile care ne acopera intreaga noastra viata de copii si apoi adolescenti. Pentru camerele fetelor, parintii se vor ingriji sa acopere interiorul cu multe nuante delicate si palcute, cu ornamente florale in tente de roz sau lila.

In contrast, camerele baietilor vor fi usor mai rebele si vom putea adopta variantele sport, cu posterele fotbalistilor celebri sau masinile cele mai puternice, totul intr-un ton de albastru sau verde. Sunt obiceiuri pe care le-am mostenit din familie, dar cu siguranta toate au fost adaptate in timp in functie de trendul vietii de zi cu zi.

Intrebarea care ne sta pe buze acum este aceea despre cum am putea sa definim si sa amenajam interiorul unui dormitor matrimonial, unde doua persoane adulte isi vor petrece dupa amiezele si noptile. Cum ar putea arata un astfel de dormitor, in care starea de liniste si combinatia de culori a peretilor si a mobilei sa poata sa ne ofere o stare cat mai confortabila.

Diferentele inerente care apar intre gusturile celor doi parteneri, vor putea fi usor surmontate prin discutii lejere purtate mai ales in plimbarile pe care le vor face in magazinele si expozitiile specializate pentru amenajari interioare.

Timpul alocat pentru aceste „plimbari de lucru” este foarte important, pentru a realiza impreauna care sunt cerintele fiecaruia si pentru a putea pune de acord inca din start micile divergente legate de stilul mobilei sau al culorilor folosite pentru decorarea peretilor. Nu trebuie lasat nimic la indemana hazardului, pentru a putea defini si structura corespunzator locul in care veti petrece poate mai mult de jumatate din viata.

Multumirea care va urma acestor mici eforturi de simbionare a gusturilor va fi pe masura si nu veti regreta nicio clipa timpul alocat. Oferta generoasa care se afla acum pe piata, va putea sa aduca multumire ambilor parteneri, fiecare dintre ei regasindu-se intr-o bucatica din dormitorul atat de mult dorit. Viziunea practica a unui dormitor complet, este putin mai altfel decat v-ati fi asteptat.

Acest articol a fost publicat în Dormitor, Sfaturi pentru amenajare. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>