Lampi solare

In ultima vreme interesul pentru iluminatul cu energie solara a capatat o mare amploare, aducand schimbari notabile in societatile aflate in plina expansiune.

Deoarece nu este necesara racordarea la o instalatie electrica in cazul lampilor solare, consumul de energie va fi redus la zero. Astfel acest tip de iluminare se centreaza atentiei celor mai multi dintre noi, utilizatori ai energiei conventionale.

Iluminarea solara poate fi adaptata oricarei nevoi. Pentru iluminarea caselor, terenurilor de joaca, strazilor si indicatoarelor de circulatie, fantanilor arteziene sau obiectelor din gradina si nu in ultimul rand pentru iluminarea de efect a tufisurilor sau arbustilor.

Aceasta energie va fi furnizata de panourile fotovoltaice, care vor incarca pe parcursul zilei acumulatorii lampii. Acestia vor genera noaptea energia necesara pentru becurile economice sau cu LED-uri. Incarcarea cu energie depinde mai mult de razele ultra violete decat de intensitatea razelor solare. Chiar si in zilele mai putin insorite acumulatorii se vor putea incarca.

Lumina salvata pe timpul zilei este furnizata noaptea facandu-se o economie de 100% la curent. Aspectul unei gradini va fi vizibil schimbat datorita desingului lampilor pe timpul zilei, dar mai ales feeriei luminii pe timpul noptii.

O lampa solara de gradina are o constitutie solida, necoroziva. Cel mai avantajos aspect este acela ca nu trebuie sa fie alimentata de la o sursa fizica. Becurile economice sau led-urile sunt rezistente la socuri, intemperii si schimbari climatice. Durabilitatea lampii de gradina confera satisfactia unei alegeri chipzuite.

Desi ne-am obisniut sa schimbam lucrurile mai des datorita timpului de viata redus, acum putem da uitarii toate acestea. Noua generatie de lampi de gradina ofera alternativa dorita, aducand acel plus de satisfactie.

http://www.2u2me.ro/lampi-solare/30-lampa-solara.html

Acest articol a fost publicat în Decoratiuni exterioare, Ornamente, Sfaturi pentru amenajare, Solutii pentru iluminat și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Lampi solare

  1. ana spune:

    Din punctul meu de vedere energia solara reprezinta o alternativa pentru un mediu nepoluat. Din pacate pentru noi toti lucrurile se misca mai greu in acest sens. Si totusi de noi depinde viitorul. Atitudinea noastra in raport cu energiile neconventionale va face diferenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>